Què es Linguaskill?

Linguaskill és la nova prova de nivell de Cambridge que es realitza per ordinador per a avaluar el nivell d’anglès. 

Quin nivell d’anglès puc certificar amb aquesta prova?

S’avaluarà el Reading i ListeningWriting i Speaking amb l’última tecnologia en intel·ligència artificial adaptant la dificultat de l’examen al nivell d’anglès del candidat. Finalment s’obté una puntuació que correspondrà al nivell de A1, A2, B1, B2 o C1. 

Quant tardaré a obtenir els resultats?

Els resultats estan disponibles en 48 hores i s’ajusten al Marc europeu comú de referència (MECR), l’estàndard internacional per a descriure les aptituds lingüístiques. A més l’informe de resultats no té data de caducitat.

Per a què em pot servir?

Es necessita acreditar un nivell de B1 o B2 per l’obtenció de graus universitaris i màsters. A més també serveix per beques internacionals com per exemple l’ERASMUS. Comprova si la teva universitat accepta linguaskill aquí.

Quin preu té?

El preu que estableix Cambridge per fer la prova és de 100€. Nosaltres fem les gestions per matricular-te sense cap cost.

Com em puc preparar pel Linguaskill?

Abans de fer la prova t’has d’assegurar que tens el nivell que vols certificar. Un cop tens el nivell pots accedir a la pàgina web de Cambridge i utilitzar els recursos que hi ha en línia per poder practicar el format d’examen.

Si necessites millorar el teu nivell d’anglès, Maxwell Academy com a centre preparador d’exàmens oficials de Cambridge, disposem d’intensius d’estiu i cursos regulars d’octubre a juny. A més, si sou 4 o més persones que esteu interessades en aquest objectiu podeu formar un grup a l’hora que més us convingui per tal de que una de les professores del nostre equip us prepari.

Quina diferència hi ha amb els exàmens oficials de Cambridge com el PET, First o Advanced?

Linguaskill és una prova que et servirà si necessites certificar el títol de forma urgent. Per tots els alumnes que tinguin un marge de temps considerable, recomanem examinar-se del PET, First Certificate o Advanced. Aquests títols a més de certificar el nivell d’anglès també estan molt més reconeguts a nivell laboral. Tanmateix, mentre el Linguaskill es fa des de casa, el PET, el First i l’Advaced es fan a un centre examinador. 

WhatsApp chat