L’anglès de l’E.S.O. i del batxillerat pot ser un repte…a Maxwell Academy ens ho prenem amb il·lusió!

L’etapa de l’E.S.O. i batxillerat és una de les més exigents per a molts alumnes, el nivell d’anglès que s’espera és cada vegada més elevat. L’objectiu de Maxwell Academy és donar un cop de mà a aquells alumnes que volen passar aquesta etapa gaudint amb l’anglès.

Oferim un programa pels adolescents on es continua amb la immersió lingüística total, posant èmfasi en l’expressió tant oral com escrita.

Oferim dues sessions setmanals on aprofundim en els aspectes formals de la llengua i una sessió de 45 minuts que dediquem a fer activitats per posar en pràctica el que hem après, així com reforçar l’expressió oral. D’aquesta manera podran estar preparats per examinar-se dels exàmens oficials i aconseguiran una alta fluïdesa en anglès.

 

Minuts per sessió

  • 2 sessions setmanals on aprofundim en els aspectes formals de la llengua.
  • 1 sessió de 45 minuts que dediquem a fer activitats per posar en pràctica el que hem après, així com reforçar l’expressió oral.
l

Expressió escrita

Treballem amb llibres de Pearson i Cambridge per practicar la gramàtica, el vocabulari, comprensió escrita i lectora.

w

Expressió oral

No et perdis els nostres jocs, activitats lúdiques i les sessions de conversa dels divendres! T’encantarà l’anglès 🙂

Maxwell m’ha ajudat molt. Sempre he tingut problemes amb l’anglès i gràcies a les classes les meves notes han millorat i sobretot m’ha ajudat a parlar amb molta més fluïdesa i a entendre’l millor.

Martina R.

Alumna de secundària

WhatsApp chat