L’anglès de l’E.S.O. i del batxillerat pot ser un repte…a Maxwell Academy ens ho prenem amb il·lusió!

L’etapa de l’E.S.O. i batxillerat és una de les més exigents per a molts alumnes, el nivell d’anglès que s’espera és cada vegada més elevat. L’objectiu de Maxwell Academy és donar un cop de mà a aquells alumnes que volen passar aquesta etapa gaudint amb l’anglès.

Oferim un programa pels adolescents on es continua amb la immersió lingüística total, posant èmfasi en l’expressió tant oral com escrita.

Oferim dues sessions setmanals on aprofundim en els aspectes formals de la llengua i amb activitats dinàmiques per posar en pràctica el que hem après, així com reforçar l’expressió oral. D’aquesta manera podran estar preparats per examinar-se dels exàmens oficials i aconseguiran una alta fluïdesa en anglès. Pels adolescents que puguin dedicar només un dia, fem sessions de 90 minuts tots els divendres.

 

Minuts per sessió

  • 2 sessions setmanals on aprofundim en els aspectes formals de la llengua.
  • Grups reduïts de màxim 8 alumnes per classe, agrupats per nivells.
l

Expressió escrita

Treballem amb llibres de Pearson i Cambridge per practicar la gramàtica, el vocabulari, comprensió escrita i lectora.

w

Expressió oral

No et perdis els nostres jocs, activitats lúdiques i les sessions de conversa dels divendres! T’encantarà l’anglès 🙂

Divendres també!

Pels adolescents que vulguin dedicar un dia a la setmana a reforçar l’anglès, tenim disponibles classes de 90 minuts cada divendres. Informa’t de preus i horaris!

Maxwell m’ha ajudat molt. Sempre he tingut problemes amb l’anglès i gràcies a les classes les meves notes han millorat i sobretot m’ha ajudat a parlar amb molta més fluïdesa i a entendre’l millor.

Martina R.

Alumna de secundària

WhatsApp chat