Benvingut/da!

A Maxwell trobaràs l’Acadèmia que estàs buscant.

 

El nostre propòsit és crear un espai on aprendre idiomes passi de ser “l’assignatura pendent” a “l’assignatura interessant” per la que tinguem curiositat per saber-ne més.

 

La secció de Maxwell dedicada als més xics, a més, ha posat en marxa una metodologia de creació pròpia aquest curs 2017-2018, amb l’objectiu d’integrar en una classe l’ensenyança de l’anglès i l’educació emocional, adquirint així, poc a poc, un conjunt de destreses i habilitats que els serviran a diferents facetes de la seva vida present i futura, a més de crear un vincle d’amistat constructiva amb els companys de classe.

 

No cal dir que el fet de ser una acadèmia jove ens fa més conscients que mai de la situació actual, social i econòmicament parlant; és per això que oferim preus assequibles dins de la professionalitat, buscant l’excel·lència en tots els àmbits, lingüística, docent i humana.

 

Finalment, us animem a visitar l’Acadèmia i la nostra pàgina, i a trucar-nos o escriure’ns per a demanar informació sense cap compromís.

 

Fins aviat!

—Aida Abtahizadeh, directora de Maxwell Academy

En quin curs estàs interessat/da?

“Considereu a l’home com una mina, rica en gemmes de valor inestimable. Tan sols l’educació pot fer que es revelin els seus tresors i permetre a la humanitat beneficiar-se’n”.