Benvingut/da!

A Maxwell trobaràs l’Acadèmia que estàs buscant.

El nostre propòsit és crear un ambient on aprendre anglès passi a ser “l’assignatura interessant” i mai més “l’assignatura pendent”. La nostra proposta farà que any rere any tinguem la curiositat per saber-ne més.

A la secció de Maxwell dedicada als més xics, a més, fem possible que aprendre anglès sigui motivador des d’un principi, portant a terme una metodologia divertida i dinàmica, amb estímuls auditius i visuals. Generar un ambient on els alumnes venen feliços i motivats a aprendre anglès és la nostra prioritat i juntament amb una immersió lingüística total fa que els resultats siguin sorprenents des del primer dia.

Reforçar l’anglès a la nostra acadèmia està ajudant a superar dificultats als estudis i treballs dels nostres alumnes, des d’adolescents fins a adults. A més, es desperta una curiositat per aprendre més i enderrocar pors per poder parlar amb més confiança.

Finalment, comptem amb un equip docent especialitzat en la preparació d’exàmens oficials de Cambridge.

No cal dir que el fet de ser una acadèmia jove ens fa més conscients que mai de la situació actual, social i econòmicament parlant; és per això que oferim preus assequibles dins de la professionalitat, buscant l’excel·lència en tots els àmbits, lingüística, docent i humana.

Us animem a visitar l’Acadèmia i la nostra pàgina, i a trucar-nos o escriure’ns per a demanar informació sense cap compromís.

Fins aviat!

—Equip de Maxwell Academy

En quin curs estàs interessat/da?

“Considereu a l’home com una mina, rica en gemmes de valor inestimable. Tan sols l’educació pot fer que es revelin els seus tresors i permetre a la humanitat beneficiar-se’n”.

WhatsApp chat