Cursos per adults

Si el que busques és aprendre anglès per poder parlar-lo, comunicar-te, sentir que pots viatjar i moure’t pel món sense sentir-te fora de lloc… Aquests són els cursos que tens en ment.
 

Sessions de conversa

Les sessions de conversa que oferim a Maxwell tenen l’objectiu de facilitar un espai on puguem parlar sense la pressió dels llibres, de la gramàtica o la teoria, perfeccionant-nos més aviat en la pràctica.

w

Classes privades "One to one"

Prefereixes tenir el seguiment del teu progrés de manera individualitzada? El teu domini de l’idioma és poc comú i no trobes grups on hi encaixis? Vols intensificar el teu procés d’aprenentatge i avançar més ràpid i al teu ritme?

Grups reduïts

Escollir l’opció de sessions grupals té l’avantatge de poder enriquir-se de l’aprenentatge dels companys i de formar una identitat de grup que ajudarà a ser més regular en les sessions. Per tal de garantir la qualitat, ho fem en grups reduïts.
l

Preparació exàmens Cambridge

Maxwell Academy porta anys sent un cente oficial de preparació d’exàmens de Cambridge. Tenim un equip docent especialitzat amb un programa específic per tots els que es vulguis examinar del FCE o Advanced.

Cal matricular-se?
La modalitat de sessió de conversa a Maxwell es distingeix per no requerir matrícula, ni compromís. Totes les setmanes, el mateix dia i a la mateixa hora. Vine, no cal que ens avisis!
Quant de temps dura una sessió?
60 minuts de conversa guiada.
A qui va dirigit?
  • Has estudiat anglès i t’agradaria ara posar-lo en pràctica?
  • Fa temps que no parles anglès i et fa por perdre la fluïdesa?
  • Vols adquirir més vocabulari de forma dinàmica i espontànea?
  • No tens un horari fixe i no vols comprometre’t amb res?

Sessions de conversa

L’objectiu dels idiomes és fer-los servir, sentir que a través d’ells podem comunicar-nos i fer-nos entendre. Per aconseguir-ho necessitarem un bon ús del vocabulari, així com un accent adequat i una mínima fluïdesa. Però per sobre de tot, caldrà que perdem la por i la vergonya a parlar i a equivocar-nos, i això només s’aconsegueix amb l’acció, la valentia i la perseverància.

Així doncs, les sessions de conversa en anglès que oferim a Maxwell tenen l’objectiu de facilitar un espai on, de manera distesa i informal, puguem parlar sense la pressió dels llibres, de la gramàtica o la teoria, perfeccionant-nos més aviat en la pràctica.

Horari del curs 2022/2023: tots els dimecres de 18:30h-19:30h.

Quins són els horaris?
Tu decideixes. Per garantir disponibilitat sempre serà preferible fer-ho matins, migdies o a última hora de la tarda. Depenent del que es vulgui fer, us farem una proposta d’horari i dies.
Quant de temps dura una sessió?
Podràs escollir la freqüència o nombre d’hores setmanals que vols dedicar-hi. La nostra recomanació és que siguin de 2h/setmanals, en dies alterns per a què pugueu veure-hi uns resultats gairebé immediats i perquè el vostre progrés sigui notable.

També podeu decidir que, donada la vostra disponibilitat horària, voleu fer les dues hores seguides.

Classes privades "One to One"

Les classes “One to One” s’adeqüen al que busques. Al principi del teu curs, el/la professor/a escoltarà els teus objectius personals, avaluarà el teu nivell en les diferents competències lingüístiques (expressió oral i escrita; comprensió oral i escrita; vocabulari; ús de la gramàtica), per poder garantir que les classes sempre cobreixin les teves necessitats i que, a mesura que avances, s’adaptin al teu ritme.

Necessitava una proposta d’horaris adaptada a les meves necessitats amb un ensenyament de qualitat. Aquí ho he trobat!
Pere C.

Classes privades

Quantes persones per grup?

Per poder garantir la qualitat de l’aprenentatge formem grups entre 4 i 6 alumnes.

Quantes sessions per setmana?
Fem dues sessions per setmana per poder fer-ne un seguiment regular i veure resultats des del principi.
Quant de temps dura cada sessió?
Cada classe dura 75 minuts, així no es fan massa llargues, no es perd la concentració i es pot treure el màxim suc de la classe.

Grups reduïts

Escollir l’opció de sessions grupals té l’avantatge de poder enriquir-se de l’aprenentatge dels companys i de formar una identitat de grup que ajudarà a ser més regular en les sessions. Per tal de garantir la qualitat, ho fem en grups reduïts.

Els grups estan dividits en diferents nivells: inicial, intermedi i avançat. Aquests cursos també poden enfocar l’aprenentatge de l’anglès cap al propòsit de presentar-se a mig o llarg termini a exàmens de caràcter oficial. Els més coneguts són els de Cambridge (PET, First Certificate, Advanced, etc.).

També disposem de grups intensius per aconseguir un alt nivell d’anglès en menys temps!

Quant de temps necessitaré per estar preparat?

Per estar preparat per un examen de Cambridge es necessita aconseguir un nivell determinat de la llengua, però també requereix conèixer el format de l’examen. Amb un nivell adequat des del començament i amb un treball individual a casa, es pot estar preparat en un curs escolar. En molts casos caldrà fer un intesiu d’estiu. 

Quin és l'horari i el preu?

Tenim diferents opcions, tant de matí com de tardes. Consulta’ns perquè et puguem informar de l’horari actual.

Les taxes de l’examen ja és una despesa important, per tant oferim preus assequibles per la preparació i amb descomptes per estudiants.

Preparació exàmens de Cambridge

Preparem per tots els exàmens de Cambridge: PET, FCE, CAE i Proficiency. 

Donem especial èmfasi al First Certificate in English, on molts univeristaris troben la solució per certificar el seu nivell de B2 que els hi servirà per accedir als títols de grau i màster. Tenim un programa especial per assegurar que els nostres alumnes arriben més que preparats per l’examen. 

El CAE (Advanced) també serà molt important per certificar un nivell alt d’anglès, especialment al món laboral. 

Pots preparar-te mitjançant classes grupals regulars, intensius i classes particulars!

Vine a conèixer-nos!

WhatsApp chat