Minuts per sessió

2 sessions de 60 minuts cada setmana

  • Diversió 100% 100%
  • Dinamisme 100% 100%
  • Efectivitat 100% 100%

Metodologia pròpia

Hem incorporat el millor de cada teoria d’aprenentatge d’idiomes per KIDS. Mitjançant jocs, treballem les 7 intel·ligències de les quals parla Gardner i els nou “events” de Gagné. Sempre aplicant els bits d’intel·ligència i els estímuls propis de la fantàstica metodologia de Glenn Doman.

Preparació exàmens oficials

A Maxwell no li tenim por als llibres! Utilitzem material de Pearson, Cambridge i Oxford (segons les necessitats) que ens ajuden a treballar la part escrita, els “listenings”, comprensió oral i escrita. Preparació excel·lent per l’escola i els exàmens oficials de Cambridge

La diversió és una de les nostres premisses.

Utilitzem jocs especialitzats i activitats de creació pròpia!

Cançons i històries dinàmiques i participatives.

Aquests estímuls combinats amb un ambient d’immersió lingüística fan que els nostre mètode sigui efectiu, natural i els alumnes gaudeixin d’aprendre l’anglès.

 

 

{

Be the change you wish to see in the world 

A Maxwell fa uns anys que treballem amb valors, això ens ha portat molts bons resultats, ja que ens ajuda a establir una forta unió de grup que facilita l’aprenentatge de tots. Cerquem que els nostres alumnes es facin responsables del seu progrés i que ajudin als seus companys.

Mitjançant aquesta col·laboració tots millorem en l’anglès, però també aprenem a ser millors persones. Durant el mes treballem virtuts com l’honradesa, l’amabilitat, el servei, la generositat, etc. Llegim contes, fem teatres, projectes i les posem en pràctica durant els jocs i les activitats de la classe.

Molt bona experiència! La recomano perquè els nens es troben en un bon ambient mentre gaudeixen de l’aprenentatge d’una llengua estrangera.

Laia L.

Mare de dos alumnes, a primària i secundària

WhatsApp chat