FAQ

¿Com puc saber quin nivell d’anglès tinc?

Et farem una prova diagnosticant el teu nivell d’anglès. Amb aquest test d’uns 15 minuts de durada podràs conèixer amb exactitud en quin punt en trobes respecta el marc europeu de coneixement d’una llengua: A1, A2, B1, B2, C1, C2. En funció del teu nivell, edat i propòsit de l’alumne, se t’assignarà un grup més convenient i el material didàctic més adequat. La prova de nivell no et compromet a apuntar-te a fer un curs a la nostra acadèmia, us ho podeu pensar durant els dies que necessiteu.

 

¿Puc provar una classe per decidir si m’agrada el mètode?

Sí.

 

¿Puc incorporar-me en qualsevol moment del curs?

Sí. T’ubicarem al grup més apropiat per a tu en respecte el nivell que tinguis. T’oferirem fer una o algunes classes particulars a preu reduït per posar-te al dia del què s’està fent a classe i començar més adaptat en el cas que sigui necessari.

 

¿Puc apuntar-me a la meitat del mes? ¿Quant hauré d’abonar?

Sí. Excepcionalment al començament s’abonarà la part proporcional del mes.

 

¿Puc escollir l’horari de la meva classe?

Tenim més d’un grup en alguns dels nivells més comuns, com per exemple el nivell intermedi, per així poder donar més opcions d’horari.

 

¿Quin horari de classes té l’acadèmia?

Tenim classes des de les 9:00h fins a les 22:00h de dilluns a divendres.

¿Quin és l’horari d’atenció al públic?

T’atendrem de 16:00h a 20:00h de dilluns a dijous.

 

¿M’he de comprometre a assistir tot el curs?

Sabem que hi ha imprevistos que estan fora de les nostres mans, per tant només demanem una assistència trimestral amb la finalitat d’ajudar-nos a planificar millor les classes del curs. Si es dóna de baixa, l’alumne haurà d’abonar la meitat de les mensualitats que queden fins a acabar el trimestre actual (octubre-desembre, gener-març, abril-juny). La baixa s’ha de comunicar amb 30 dies d’antelació.

 

¿Quin mètode utilitzeu?

Mètode experimentat d’eficàcia demostrada.

A Maxwell Academy comencem des dels 3 anys. La pronunciació suposa el problema més gran a l’hora d’aprendre una llengua. Aquesta dificultat es redueix molt quan l’aprenentatge comença des de la infància. Les activitats de sons, jocs didàctics, la música i les històries, aconsegueixen que la llengua s’interioritzi de forma divertida, natural i espontània. L’anglès serà una llengua més de la seva vida i no només una assignatura que s’ha de superar a l’escola. Per tots els pares que vulguin, també preparem els seus fills pels exàmens de Young Learners de Cambridge, una excel·lent manera de motivar el progrés de l’alumne.

Posteriorment, a l’etapa de l’ESO i el Batxillerat es van adquirint sistemes gramaticals i sintàctics més complexos, sense oblidar que utilitzem una metodologia purament comunicativa. Les classes segueixen sent dinàmiques utilitzant jocs adaptats a les seves edats.

La metodologia s’estén als universitaris adults, on l’speaking té gran importància a cada sessió. Per tots els que es volen preparar per a un examen oficial de Cambridge, tenim grups on treballem únicament llibres i materials dedicats a aquest propòsit. Treballem amb grups de màxim 8 alumnes per classe. Això ajuda a fer que els alumnes s’expressin sense pors, interactuant entre ells de manera natural i en un ambient acollidor, divertit i dinàmic.

 

¿Quins tipus de cursos teniu?

Tenim classes regulars i intensives en grups reduïts, sessions de conversa i classes particulars “One to one” dissenyats a mida.

 

¿Quan comencen els cursos regulars?

Seguim el calendari escolar, els preschoolers, kids i teens comencen a mitjans de setembre i els adults comencen les classes a l’octubre. També fem classes al juliol i per tant donem l’opció a continuar durant un mes més.

 

¿Està oberta l’acadèmia durant els dies de pont?

Sí, només tanquem els dies festius del calendari escolar.

 

¿Puc recuperar la meva classe si la perdo en el meu horari habitual?

Les faltes d’assistència no són recuperables, però t’informarem del que s’ha fet a classe per tal de no perdre el fil. En el cas de classes particulars, podem recuperar la classe en un altre horari, sempre que s’avisi amb 24 hores d’antelació.

 

¿Amb qui estaré a la meva classe?

Estaràs amb gent amb el teu grup d’edat i nivellLa forma  d’aprenentatge d’un nen és totalment diferent de la d’un jove o d’un adult. Per aquesta raó, la metodologia a seguir serà diferent depenent de l’edat de l’alumne. Considerem de vital importància aplicar les tècniques adequades per a cada etapa.

 

¿Tindrem la mateixa professora per a cada classe?

Sí. Volem fer un seguiment personalitzat dels nostres alumnes i l’única manera de fer-ho és treballant en petits grups i amb la mateixa professora. D’aquesta manera les nostres professores coneixen bé els seus alumnes i s’adapten a les necessitats d’aprenentatge de cadascun.

 

Com avalueu el progrés dels alumnes?

Generalment fem proves al final de cada unitat per tots els cursos i edats i pels KIDS tenim avaluacions el mes de febrer i juny en les que valorem l’evolució de l’alumne i donem recomanacions per tal de ser més eficients a les classes. Amb cita prèvia els pares també podran comentar qualsevol tema amb la professora.

 

¿Quins exàmens es poden preparar a Maxwell Academy?

Som un centre oficial preparador d’exàmens de Cambridge, però ens adaptem a qualsevol dels objectius que tinguis, ja siguin els exàmens de l’Escola Oficial d’Idiomes, de la UdG i altres.

 

¿Com són les classes de preparació d’exàmens?

Amb un equip docent experimentat, que coneix a la perfecció la metodologia a seguir i com guiar-te a estar correctament preparat per l’examen. Amb un seguiment de cada alumne, posant tasques a fer d’una setmana a l’altre per tal de fer les hores de classe més eficients. Treballem amb simulacions d’exàmens, utilitzant material autèntic d’exàmens d’anys anteriors. També rebràs consells i trucs per tal d’aconseguir punts extres a les diferents parts de la prova.

 

¿Ens inscriviu vosaltres pels exàmens de Cambrigde?

Ens encarreguem de totes les gestions de la matrícula i posterior certificació, sense cobrar cap cost extra. Només s’hauran d’abonar les taxes oficials de Cambridge.

 

¿Quina és la forma de pagament?

Mitjançant domiciliació bancària.

 

¿Teniu descomptes especials?

Sí, tenim el descompte per a partir del segon membre de la mateixa família, descompte d’estudiant universitari i el descompte pel pagament de quotes trimestrals.

WhatsApp chat