L’etapa infantil és aquella que situem entre els 3 i els 5 anys. En anglès anomenem a aquesta etapa: preschoolers. Un nen i una nena aprèn a fer certes coses a cada etapa del creixement. Destreses i aptituds com conèixer els colors i saltar a peu coix les coneixem com fites del desenvolupament. Aquestes fites les aconsegueixen quan juguen, aprenen, parlen, actuen i es mouen.

A mesura que els infants s’apropen a la següent etapa del desenvolupament el seu món es comença a obrir. Es tornen més independents, s’interessen molt per nens i adults de fora de la seva família i volen explorar i conèixer sobre les coses que els envolten.

Les interaccions que tenen amb les persones que els envolten els ajudarà a esculpir la seva personalitat i les seves pròpies maneres de pensar i moure’s.

«Els primers sis anys de vida són fonamentals pel desenvolupament de l’ésser humà perquè, en ells, el nen configura les seves habilitats psicomotores, cognitives, llingüístiques, emocionals i socials.”

María Teresa Sanz de Acedo

En aquesta etapa els infants hauríen de poder muntar en tricicle, utilitzar tisores, percebre la diferència entre nens i nenes, ajudar a vestir-se i desvestir-se, jugar amb altres nens i nenes, recordar parts d’històries i cantar cançons.

Per ajudar a un correcte desenvolupament en aquesta edat hi ha moltes activitats que ajuden a potenciar les capacitats dels infants, entre les quals trobem:

  • Lectures diàries
  • Cantar cançons
  • Animar als infants a jugar amb altres nens de la seva edat
  • Ser clar i consistent en l’educació de l’infant
  • Ajudar a l’infant a solucionar els problemes pas a pas

Desenvolupament del Llenguatge

En aquesta etapa el desenvolupament del llenguatge entra en una fase d’evolució molt alta i ràpida. El seu cervell absorbeix tota la informació possible i ho fa sempre que troba quelcom que no sap i pot assumir. Sempre es pregunta “què és això?”.

Per tant aquesta és la millor i més encertada etapa per començar a aprendre una segona o tercera llengua de forma natural.

A Maxwell Academny hem dissenyat un espai on els petits poden aprendre anglès de forma natural. El nostre anglès és 100% basat en elements reals que criden l’atenció d’aquesta franja d’edat: juguem, cantem, ballem i expliquem històries que els nadons gaudeixen i segueixen amb nosaltres.

Totes les activitats estan enfocades a encaminar un correcte desenvolupament i també en aprofitar la gran capacitat d’aprenentatge que mostren en aquesta etapa.

Al final de l’etapa poden reconèixer una gran quantitat de vocabulari, poden tenir converses i cantar i ballar moltes cançons en anglès. Informa’t i porta la teva filla i el teu fill a provar una classe sense compromís!

WhatsApp chat