Maxwell Academy és una acadèmia d’anglès a Girona que es preocupa per l’aprenentatge d’aquest idioma des de les etapes més inicials. Per aquest motiu comptem amb:

  • Personal docent especialista en l’ensenyament d’anglès per infants.
  • Una metodologia innovadora centrada en motivar l’alumne perquè mai se li escapin les ganes d’aprendre una llengua tan important. 

Tal i com funciona la societat d’avui en dia i com es preveu el futur, l’anglès serà vital pel desenvolupament social i professional dels nostres fills. Per tant, és tan important assegurar que compten amb un reforç especialitzat com també que sigui una bona experiència que els motivi a no deixar-ho mai. 

Les classes de Maxwell KIDS són dinàmiques, divertides i efectives. Tenim cura de mantenir un equilibri entre el temps distès i els aspectes més formals. No creiem en les falses dicotomies de l’educació tradicional, la diversió ha d’incloure aprenentatge i l’aprenentatge ha de ser divertit. 

Sent una etapa fonamental a l’hora d’adquirir una llengua, oferim totes les tardes per tal de tenir vàries opcions per a què tots els KIDS que vulguin participar de les classes tinguin l’oportunitat de fer-ho. Totes les classes les fem entre les 17:15h i les 19:15h, dilluns-dimecres i dimarts-dijous.

Convidem a la teva filla i al teu fill a venir a provar una classe sense compromís!

 

WhatsApp chat