Què és el FCE?

First Certificate in English (FCE) és un dels exàmens ESOL (English for Speakers of Other Languages) de nivell d’anglès, ofert per la Universitat de Cambridge.

Què vol dir tenir un nivell B2?

El nivell B2 és la referència del Marc Comú Europeu per a les llengües. La seva aprovació prova la capacitat de parlar l’idioma anglès de manera eficient en societat.

Com certifico que tinc un nivell de B2?

Alguns dels títols més populars són:

  • First Certificate in English, Cambridge.
  • ISE II, Trinity College.
  • Puntuació +72 examen TOEFL iBT.
  • B2, Oxford Univeristy.

Quin títol m’interessa obtenir? 

Els títols que tenen més prestigi internacional són el FCE de Cambridge i el TOEFL. És cert que TOEFL està més reconegut fora d’Europa, sobretot als Estats Units, però per contra aquest títol té una caducitat de 2 anys, mentre que els certificats de Cambridge no tenen caducitat.

El ISE II de Trinity Collage i el B2 d’Oxford University estàn menys reconeguts per empreses privades, encara que hi ha universitats que els accepten com títols oficials.

Què oferim a Maxwell Academy? INFORMACIÓ ACTUALITZADA PEL CURS 2019/2020 AQUÍ

Curs de nivell B2: enfocat als estudiants que tenen un nivell B2.1 (B1+) i veuen la necessitat de millorar la gramàtica, reading, writing, listening i/o speaking, a més d’explicar el contingut i fer activitats del First Certificate. Per tal d’estar preparat per examinar-se a curt termini, es necessita treballar a casa i fer un seguiment continu amb la professora. El curs consisteix en 2 classes setmanals, 75 minuts per classe i dura tot un curs escolar.

Curs intensiu preparatori First Certificate: enfocat a preparar-te i aprovar l’examen de First Certificate in English de Cambridge. A Maxwell Academy portem anys apostant per aquest títol oficial. Per poder participar en aquest intensiu, cal passar una prova de nivell, perquè s’assumeix que tots els participants han assolit el nivell de B2. És un curs de 42 hores i amb l’objectiu de poder examinar-se en 4 o 5 mesos.

Quins són els preus i els horaris d’aquests cursos? 

Posa’t en contacte amb nosaltres per conèixer més sobre els horaris actuals pel curs que t’interessi i/o disponibilitat de places, així com preus i descomptes per universitaris!

WhatsApp chat