Què és el FCE?

First Certificate in English (FCE) és un dels exàmens ESOL (English for Speakers of Other Languages) de nivell d’anglès, ofert per la Universitat de Cambridge.

Què vol dir tenir un nivell B2?

El nivell B2 és la referència del Marc Comú Europeu per a les llengües. La seva aprovació prova la capacitat de parlar l’idioma anglès de manera eficient en societat.

Com certifico que tinc un nivell de B2?

Alguns dels títols més populars són:

  • First Certificate in English, Cambridge.
  • Escola Oficial d’Idiomes (EOI).
  • ISE II, Trinity College.
  • Puntuació +72 examen TOEFL iBT.
  • B2, Oxford Univeristy.

Quin títol m’interessa obtenir? 

Els títols que tenen més prestigi internacional són el FCE de Cambridge i el TOEFL. És cert que TOEFL està més reconegut fora d’Europa, sobretot als Estats Units, però per contra aquest títol té una caducitat de 2 anys, mentre que els certificats de Cambridge no tenen caducitat i a nivell europeu gaudeix del mateix prestigi.

El ISE II de Trinity Collage i el B2 d’Oxford University estàn menys reconeguts per empreses privades, tot i que hi ha universitats que els accepten com títols oficials. Els títols de l’EOI només estan reconeguts a nivell espanyol.

És per aquest motiu que a Maxwell Academy portem anys dedicats als exàmens de Cambridge i som un centre preparador oficial. A més, ens encarreguem de les gestions relacionades amb la matrícula i posterior certificació sense cap cost extra per l’alumne.

Què oferim a Maxwell Academy? INFORMACIÓ ACTUALITZADA PEL CURS 2019/2020 AQUÍ

Curs de nivell B2: enfocat als estudiants que tenen un nivell B2.1 (B1+) i veuen la necessitat de millorar la gramàtica, reading, writing, listening i/o speaking, a més d’explicar el contingut i fer activitats del First Certificate. Per tal d’estar preparat per examinar-se a curt termini, es necessita treballar a casa i fer un seguiment continu amb la professora.

Curs intensiu preparatori First Certificate: enfocat a preparar-te i aprovar l’examen de First Certificate in English de Cambridge. Per poder participar en aquest intensiu, cal passar una prova de nivell, perquè s’assumeix que tots els participants han assolit el nivell de B2. És un curs de 42 hores i amb l’objectiu de poder examinar-se en 4 o 5 mesos. També oferim intensius a l’estiu durant el mes de juliol.

Quins són els preus i els horaris d’aquests cursos? 

Posa’t en contacte amb nosaltres per conèixer més sobre els horaris actuals pel curs que t’interessi i/o disponibilitat de places, així com preus i descomptes per universitaris!

WhatsApp chat