Ja està tot a punt per poder-vos apuntar pel curs 2018/2019! Anunciem grans novetats. Hem reforçat la nostra metodologia perquè sigui més dinàmica, interactiva i amb la qual et sentiràs molt còmode aprenent anglès. A més, ens hem especialitzat en noves edats:

Les preinscripcions s’obren el 4 de JUNY  i com ja sabeu, treballem sempre amb grups reduïts així que… us animem a informar-vos i reservar plaça el més aviat possible!

 

Informa’t sobre els nostres cursos AQUÍ.

El període de preinscripcions és del 4 al 28 de juny… Reserva plaça! Com?

[contact-form][contact-field label=”Nom” type=”name” required=”1″ /][contact-field label=”Adreça electrònica” type=”email” required=”1″ /][contact-field label=”Comentari” type=”textarea” required=”1″ /][contact-field label=”Telèfon” type=”text” /][/contact-form]

 

 

WhatsApp chat