Sessions de conversa

Les sessions de conversa que oferim a Maxwell tenen l’objectiu de facilitar un espai on puguem parlar sense la pressió dels llibres, de la gramàtica o la teoria, perfeccionant-nos més aviat en la pràctica.

L’objectiu dels idiomes és fer-los servir, sentir que a través d’ells podem comunicar-nos i fer-nos entendre. Per aconseguir-ho necessitarem un bon ús del vocabulari, així com un accent adequat i una mínima fluïdesa. Però per sobre de tot, caldrà que perdem la por i la vergonya a parlar i a equivocar-nos, i això només s’aconsegueix amb l’acció, la valentia i la perseverància.

Així doncs, les sessions de conversa en anglès que oferim a Maxwell tenen l’objectiu de facilitar un espai on, de manera distesa i informal, puguem parlar sense la pressió dels llibres, de la gramàtica o la teoria, perfeccionant-nos més aviat en la pràctica.

La modalitat de sessió de conversa a Maxwell es distingeix per no requerir matrícula, ni compromís. Totes les setmanes, el mateix dia i la mateixa hora. Vine, no cal que ens avisis, paga 5€ per l’hora de conversa, i torna quan vulguis!

Les sessions tenen lloc a Saratoga Cafè, a pocs metres de l’Acadèmia, en un ambient agradable, i el preu per la sessió inclou una consumició! Vine a provar-ho 😉

 

S'uneixen per oferir-te l'espai ideal per practicar anglès (2)

Vine a conèixer-nos!

Molt bona experiència, la recomano perquè m’ha ajudat molt a l’hora de parlar en anglès amb les persones ja que treballo cara al públic i amb persones estrangeres i m’ha ajudat molt en la gramàtica, ja que tenia una mica oblidat.

Marc A.

Anglès per adults

Rep les nostres ofertes i novetats!

No et preocupis, a nosaltres tampoc ens agrada l'spam 😉 [mc4wp_form id="944"]
WhatsApp chat