25 JUNY A 19 JULIOL (de dilluns a dijous)

iStock_000019987907XSmall-2.jpg

Ja estem llestos per presentar-vos la nostra oferta de cursos i programes per aquest estiu 2018!!

Les inscripcions s’obren amb aquesta publicació i com ja sabeu, treballem sempre amb grups reduïts així que… us animem a informar-vos i reservar la plaça el més aviat possible!

Sense més preàmbuls, us deixem amb les opcions:

La nostra oferta de cursos per a adolescents, universitaris i adults és variada, per permetre que ens pugueu expressar el que busqueu. Com ja sabeu, els grups són reduïts, i per tant requeriran d’un mínim de 4 alumnes i un màxim de 7.

Així doncs, us deixem l’oferta d’aquest estiu 2018 per a què pugueu reservar la plaça sense cap compromís al curs que us interessa. Nosaltres ens comprometem a contactar-vos en els dies següents a la vostra inscripció per a què pugueu venir a formalitzar la matrícula.

Més avall trobareu el formulari de reserva de plaça. Thank you!

  • Consolidació Nivell B1 / Consolidació Nivell B2. Aquest curs és per tots aquells que fa temps van fer algun d’aquests nivells, volen reprendre l’anglès i volen assegurar-se de consolidar el seu nivell abans de començar amb el següent. Es centrarà sobretot en l’Speaking basat en continguts gramaticals i vocabulari, ja que l’expressió oral sol ser la capacitat que requereix més pràctica. De dilluns a dijous, 1h/dia (horari de tardes). Preu: 99€.

 

  • Preparació per a Exàmens Oficials (PET, FCE, CAE). Aquest curs és per aquelles persones que ja tenen un nivell mínim i necessiten preparar-se per al format de l’examen de Cambridge corresponent. Caldrà superar una prova de nivell. De dilluns a dijous 2h/dia (horari matins o tardes). Preu: 199€.

 

  • Alumnes de Secundària (Maxwell Junior). Aquest curs és pels joves que no volen desconnectar de l’anglès durant els mesos d’estiu, i/o que necessiten un reforç per a començar el nou curs preparats i amb dubtes resolts. Serà un curs que contindrà la seva part teòrica, així com també pràctica d’exercicis i d’expressió oral. De dilluns a dijous, 1.30h/dia (horari matins o tardes). Preu: 150€.

 

descarga  RESERVA LA TEVA PLAÇA OMPLINT AQUEST FORMULARI:   

 

[contact-form-7 404 "Not Found"]
WhatsApp chat