A Maxwell et podràs inscriure als nostres cursos sempre que vulguis! Sempre és millor matricular-se a principi de curs per tal d’assegurar-se que el nostre equip docent es pot adaptar millor als teus horaris i que els grups no estiguin complets, perquè recordeu que treballem amb grups reduïts per facilitar l’aprenentatge.  

Si t’estàs pensant començar o ampliar el teu coneixement de la llengua més important d’àmbit internacional, potser aquestes promocions t’ajudaran a prendre la decisió definitiva. 

A més, si ets mare o pare, a partir d’aquest any tenim un membre del nostre equip especialitzat en l’ensenyament als més petits! Portem més de 5 mesos i els resultats ja ens avalen. Informa’t sobre la nostra metodologia que fa que els KIDS vinguin a aprendre anglès amb il·lusió. 

50%

Descompte en la matrícula per estudiants universitaris

10%

Descompte a partir del segon membre de la família

10%

Descompte amb el pagament trimestral

Prova gratis

Prova una classe gratis sense compromís!

 

WhatsApp chat