Preparació d'exàmens oficials

Cada vegada més, l’acreditació d’un certificat oficial és un requisit per accedir
o facilitar l’accés a diversos àmbits com poden ser els estudis superiors o la feina.

Vàries carreres demanen ara un nivell mínim d’anglès per a poder obtenir el títol universitari, i més d’algun màster requereix una certificació oficial de nivell d’anglès (generalment el B1 o el B2.1).

Les entrevistes de feina estan començant a incloure l’apartat d’idiomes, i els Currículums Vitae guanyen en valor quan especifiquen  habilitats lingüístiques, en particular el domini de l’anglès o el francès.

Aquests cursos pretenen enfocar l’aprenentatge de l’anglès cap al propòsit de presentar-se a curt o mig termini a exàmens de caràcter oficial. Els més coneguts són els de Cambridge (PET, First Certificate, Advanced, etc.) o el CLUC de la Universitat de Girona.

Oferim dues modalitats de cursos preparatoris:

  1. Curs regular: dos dies a la setmana, 75min/dia.
  2. Curs intensiu: 3h/divendres tarda o dissabtes al matí durant 4 mesos (octubre a gener / febrer a juny). Cal passar una prova de nivell.

Posa’t en contacte amb nosaltres per conèixer més sobre els horaris actuals pel curs que t’interessi i/o disponibilitat de places!

Recomano aquesta acadèmia perquè vaig tenir una molt bona experiència, en el meu cas m’hi vaig apuntar per preparar el FCE. Em van preparar molt bé tot i que només hi podia anar una hora per setmana i vaig aconseguir aprovar el FCE amb bona nota! Hi tornaré a preparar el CAE!

Taoufik

Preparació pel FCE

Vine a conèixer-nos!