Preparació d'exàmens oficials

Cada vegada més, l’acreditació d’un certificat oficial és un requisit per accedir
o facilitar l’accés a diversos àmbits com poden ser els estudis superiors o la feina.

Vàries carreres demanen ara un nivell mínim d’anglès per a poder obtenir el títol universitari, i més d’algun màster requereix una certificació oficial de nivell d’anglès (generalment el B1 o el B2).

Les entrevistes de feina estan començant a incloure l’apartat d’idiomes, i els Currículums Vitae guanyen en valor quan especifiquen habilitats lingüístiques, en particular el domini de l’anglès.

Aquests cursos pretenen enfocar l’aprenentatge de l’anglès cap al propòsit de presentar-se a curt o mig termini a exàmens de caràcter oficial. Els més coneguts són els de Cambridge (PET, First Certificate, Advanced, etc.) o el CLUC de la Universitat de Girona. En el nostre BLOG t’expliquem quina diferència hi ha entre ells i quin et recomanem aconseguir, pots llegir-ho AQUÍ

Els nostres grups són reduïts, màxim 8 estudiants, per tal de facilitar l’aprenentatge. Places limitades!

Oferim dues modalitats de cursos preparatoris:

  1. Curs regular de nivell B1, B1+, B2 i C1: dos dies a la setmana, 75min/dia.
  2. Curs intensiu preparatori First Certificate i Advanced: 3h/divendres tarda o dissabtes al matí durant 4 mesos (octubre a gener / febrer a juny). Cal passar una prova de nivell.

Actualment disposem d’un programa especial per preparar-nos per l’examen del First Certificate, més informació AQUÍ.

Posa’t en contacte amb nosaltres per conèixer més sobre els horaris actuals pel curs que t’interessi i/o disponibilitat de places, així com preus i descomptes per universitaris.

Consulta l’entrada del nostre blog amb preguntes i respostes per aclarir dubtes! 

Recomano aquesta acadèmia perquè vaig tenir una molt bona experiència, en el meu cas m’hi vaig apuntar per preparar el FCE. Em van preparar molt bé tot i que només hi podia anar una hora per setmana i vaig aconseguir aprovar el FCE amb bona nota! Hi tornaré a preparar el CAE! Taoufik

Preparació pel FCE

Vine a conèixer-nos!

WhatsApp chat