Vull aprendre anglès

Si el que busques és aprendre anglès per poder parlar-lo, comunicar-te, sentir que pots viatjar i moure’t pel món sense sentir-te fora de lloc… Aquests són els cursos que tens en ment.

Per nosaltres el més important és que els alumnes puguin fer servir l’anglès com a eina comunicativa des del primer dia de classe, sigui el nivell que sigui. Per aquest motiu, donem molta importància a l’aspecte oral de l’idioma, tant en la comprensió com en l’expressió, tant entendre com parlar. Perquè, per molts anys que estudiem un idioma, de què ens servirà si no podem comunicar-nos?

Format de les classes grupals:

  • Grups reduïts: (3 a 8 alumnes) per poder garantir la qualitat de l’aprenentatge.
  • Dues vegades per setmana: per poder fer-ne un seguiment regular i veure resultats des del principi (excepcionalment fem grups intensius, pregunta’ns).
  • En classes d’1.15h: perquè no es facin massa llargues i perdre la concentració, perquè us surti més econòmic, però intentant treure el màxim suc a la classe.
  • Tots tenen el preu de 69€/mes.

Fem classes des del nivell inicial (A1-A2) fins a l’avançat (C1). Vine a fer la prova de nivell sense cap compromís ni cost, i decideix 😉

Maxwell m’ha ajudat molt. Sempre he tingut problemes amb l’anglès i gràcies a les classes les meves notes han millorat i sobretot m’ha ajudat a parlar amb molta més fluïdesa i a entendre’l millor.

Martina R.

Alumna de secundària

Vine a conèixer-nos!

Rep les nostres ofertes i novetats!

No et preocupis, a nosaltres tampoc ens agrada l'spam 😉