Aprèn anglès a Girona amb Maxwell Academy

A Maxwell trobaràs l’acadèmia que estàs buscant i situada al cor de la ciutat.

El nostre propòsit és crear un espai on aprendre anglès sigui una experiència divertida, dinàmica i eficaç.

A més, tenim a la nostra disposició un equip docent especialitzat pels infants i adolescents. A Maxwell apostem fort per l’aprenentatge de l’anglès per nens i nenes, donem molta importància a alimentar la motivació dels més xics amb un mètode que farà que no vulguin deixar d’aprendre aquesta llengua i desitgin passar de nivell any rere any. Llegeix més.

L’anglès per universitaris també és una de les nostres principals preocupacions. Junts ens preparem pel món laboral i per certificar els nivells d’anglès amb els exàmens oficials de Cambridge.

Seguiu navegant per la nostra pàgina, truqueu-nos i/o escriviu-nos per a demanar informació sense cap compromís. Llegeix més sobre nosaltres.

Ja tenim els horaris del curs 2019/2020 publicats! Consulta’ls AQUÍ

Preschool

De 3 a 5 anys

Kids

De 6 a 11 anys

Teens

De 12 a 18 anys

University

Preparació exàmens oficials

Adults

Grups reduïts i conversa

One to one

Classes particulars

Novetats!

Preschoolers: anglès per infants entre 3 i 5 anys

L'etapa infantil és aquella que situem entre els 3 i els 5 anys. En anglès anomenem a aquesta etapa: preschoolers. Un nen i una nena aprèn a fer certes coses a cada etapa del creixement. Destreses i aptituds com conèixer els colors i saltar a peu coix les coneixem com...

leer más

Anglès per infants entre 6 i 11 anys

Maxwell Academy és una acadèmia d'anglès a Girona que es preocupa per l'aprenentatge d'aquest idioma des de les etapes més inicials. Per aquest motiu comptem amb: Personal docent especialista en l'ensenyament d'anglès per infants. Una metodologia innovadora centrada...

leer más

Vine a conèixer-nos!

WhatsApp chat