TALLER D’ESCRIPTURA DE NEGOCIS I D’AUTOCONEIXEMENT EN ANGLÈS
BUSINESS AND SELF-KNOWLEDGE WRITING WORKSHOP

Per la feina que tens, has de poder redactar correctament en anglès?

Treballes amb clients estrangers i et sents insegur amb les teves capacitats escrites?

Ets autònom i vols internacionalitzar-te arribant a més gent?

 

Aquest Taller d’escriptura en anglès t’ajudarà a fer-ho!

 

Dates: del 8 de maig al 28 de juny.

Dies: tots els dimarts i dijous.

Horari: de 18h a 19.30h.

Preu total: 190€

Inscripció oberta fins a omplir places.

 

En aquest curs, s’abordaran diferents situacions comunicatives escrites amb les que es pot trobar una persona autònoma, o una que treballa a una empresa que requereix internacionalitzar-se i, per tant, millorar la qualitat de redacció en anglès. A Maxwell considerem que en l’escriptura també hi ha un aspecte humà que cal valorar i d’aquesta manera conèixer-se a un mateix: qualitats, febleses, introspecció, personalitat, estil, pensament creatiu, etc., i aquest principi és part de la nostra visió a l’hora de treballar amb els alumnes en aquest tipus de tallers.

*Cal superar una prova de nivell. Nivell mínim que es requereix: Intermediate o B2.1

*Serà necessari que cada alumne porti el seu dispositiu electrònic (tablet o portàtil) per treure el màxim profit a les classes. Hi haurà accés a Internet i a diccionaris i material de suport.

*El professor, amb experiència en aquest tipus de tallers i un coneixement nadiu de la llengua, guiarà als alumnes a través d’un contingut teòric (20%) i pràctic (80%).

Com ja sabeu, treballem en grups reduïts (mín. 4, màx. 8 persones), així que si estàs interessat/da, no ho dubtis i reserva la teva plaça a través del següent formulari:

 

[contact-form-7 404 "Not Found"]
WhatsApp chat