Si se’t va passar el mes de setembre de llarg…

Si amb l’inici del 2018 t’has proposat posar-te definitivament amb l’anglès…

Si sents que voldries aprendre, però no saps si ets a temps…

A Maxwell Academy oferim una segona oportunitat durant el mes de GENER. Obrim de nou l’opció d’inscriure’s, i no només això, sino també us regalem promocions i ofertes. Més fàcil no us ho podem deixar! Aquí us deixem la informació:

  1. Si ets adult o adolescent: prova 1 classe sense cost ni compromís i decideix després.
  2. Si ets pare/mare d’un nen o nena de primària, us deixem provar el mes sencer sense compromís, amb l’objectiu que el mateix alumne vegi si connecta amb el professor, l’acadèmia, la metodologia, i després decidiu.
  3. En TOTS els casos: MATRÍCULA GRATUÏTA pels inscrits al mes de GENER.

Aprofiteu l’ocasió!

WhatsApp chat